certyfikacja brc food opakowania 1935/2004 wzorcowa dokumentacja haccp systemy jakości szkolenia i kursy haccp
Kontakt tel. 71 7336767, fax. 71 7336708, email biuro{at}haccp-polska.pl

Download quality files

haccap

Pliki do ściągnięcia

ZAŚWIADCZENIE O WPISIE DO REJESTRU ZAKŁADÓW PODLEGAJĄCYCH URZĘDOWEJ KONTROLI ORGANÓW PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI SANITARNEJ więcej

WNIOSEK O ZATWIERDZENIE ZAKŁADU I O WPIS DO REJESTRU ZAKŁADÓW PODLEGAJĄCYCH URZĘDOWEJ KONTROLI ORGANÓW PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI SANITARNEJ więcej

WNIOSEK O WYKREŚLENIE ZAKŁADU Z REJESTRU ZAKŁADÓW PODLEGAJĄCYCH URZĘDOWEJ KONTROLI ORGANÓW PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI SANITARNEJ więcej

WNIOSEK O DOKONANIE ZMIAN W REJESTRZE ZAKŁADÓW PODLEGAJĄCYCH URZĘDOWEJ KONTROLI ORGANÓW PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI SANITARNEJ więcej

WNIOSEK O WPIS ZAKŁADU DO REJESTRU ZAKŁADÓW PODLEGAJĄCYCH URZĘDOWEJ KONTROLI ORGANÓW PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI SANITARNEJ więcej

Prośba o wydanie opinii w zakresie nowego projektu technologicznego / zmian w projekcie technologicznym więcej

 

Przelicznik jednostek (długości, powierzchni, energii, ciepła, objętości i masy)

  • powierzchnia - (m2, ha, ar, itp.) więcej;
  • objętość - (m3, litr, galon, itp.) więcej;
  • masa - (kg, g, tona, itp.) więcej;
  • energia, praca, ciepło - (MJ, kWh, itp.) więcej;
  • temperatura - (kelvin, itp.) więcej;

 

Dozwolone substancje dodatkowe:

  • barwniki do żywności i suplementów diety więcej;
  • substancje przeciwutleniające (przeciwutleniacze) więcej;
  • środki donserwujące do żywności więcej.

 

Wartości kaloryczności produktów spożywczych (baza poglądowa
1 kcal = 4,19 kJ):

 

 

Kryteria atestacji dla magazynu ziaren zbóż zip

Wniosek - atestacja magazynu nasion rzepaku/ziarna zbóż zip

The BfR, BVL and RKI retract general recommendation to refrain from eating cucumbers, tomatoes and lettuce.

Więcej