gastronomia
Procedury i instrukcje dla gastronomii (restauracje, bary, jadłodajnie, zakłady żywienia typu zamkniętego)
- Zobacz wszystkie | Strony: « Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8
Ogólna instrukcja mycia i dezynfekcja
Instrukcje higieniczno - sanitarne » gastronomia|Instrukcje higieniczno - sanitarne » handel
Ogólna instrukcja mycia i dezynfekcja
Cena:9.84złInstrukcja dla osób odwiedzających zakład
Instrukcje higieniczno - sanitarne » gastronomia|Instrukcje higieniczno - sanitarne » handel|Instrukcje higieniczno - sanitarne » przemysł spożywczy
Instrukcja dla osób odwiedzających zakład.
Cena:9.84złInstrukcja mycia i dezynfekcji magazynu
Instrukcje higieniczno - sanitarne » gastronomia|Instrukcje higieniczno - sanitarne » handel|Instrukcje higieniczno - sanitarne » przemysł spożywczy
Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynu.
Cena:9.84złInstrukcja mycia rąk
Instrukcje higieniczno - sanitarne » gastronomia|Instrukcje higieniczno - sanitarne » handel|Instrukcje higieniczno - sanitarne » przemysł spożywczy
Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk przeznaczona dla przemysłu spożywczego, zakładów żywienia zbiorowego, restauracji i handlu (sklepów spożywczych i hurtowni). Instrukcja zawiera charakterystykę oraz postępowanie (technika mycia rąk) - 2 strony
Cena:9.84złInstrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń sali konsumenckiej
Instrukcje higieniczno - sanitarne » gastronomia
Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń sali konsumenckiej
Cena:9.76zł- Zobacz wszystkie | Strony: « Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8