certyfikacja brc food opakowania 1935/2004 wzorcowa dokumentacja haccp systemy jakości szkolenia i kursy haccp
Kontakt tel. 71 7336767, fax. 71 7336708, email biuro{at}haccp-polska.pl

Doradztwo

Doradztwo z umową abonamentową

Oferujemy Państwu stałe doradztwo w zakresie bezpieczeństwa żywności i systemów jakosci w przystępnych cenach. Najważniejsze zalety umowy abonamentowej to:

  • pomoc z określonymi czasami reakcji,
  • doradztwo prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności,
  • prowadzenie szkoleń wewnętrznych z HACCP, GMP+, BRC/IFS, itp.
  • informowanie o zmianach prawnych w zakresie bezpieczeństwa żywnosci i pasz,
  • aktualizacja, przeglądy zarządzania, audyty wewnętrzne w firmie,
  • dostęp do wiedzy specjalistów i najnowszych rozwiązań technologicznych,

Usługa kierowana jest do firm i instytucji, gdzie pojawiają się problemy związane z brakiem pełnomocnika lub technologa. Przeprowadzamy audyty, przygotowujemy firmy do certyfikacji lub utrzymania certyfikatu w kolejnych latach.

Oferowane pakiety:

a) 2 dni miesięcznie;
b) 4 dni miesięcznie;
c) inne opcje.

Rozliczenia prowadzone są na podstawie przepracowanych godzin lub ustaleń indywidualnych w stosunku do poszczególnych zleceń więcej

Konsultacje

Pomożemy Państwu przed wizytą Inspektoratu Sanitarnego lub Lekarza Weterynarii w przypadku, gdy:

  • brakuje dokumentacji sanitarnej lub systemu HACCP;
  • brak jest instrukcji i procedur GMP i GHP;
  • brak jest przeprowadzonych szkoleń pracowników;
  • brakuje systemu HACCP;
  • brak planu technologicznego;
  • brak profesjonalnych środków myjących i dezynfekcyjnych.

Chcecie Państwo natychmiast:

  • posprzątać zakład przed wizytą SANEPID;
  • otrzymać protokoły mycia i dezynfekcji;
  • przeprowadzić badania pH popłuczyn po myciu lub dezynfekcji;
  • zakupić środki chemiczne wiodących firm.

Więcej

Serwis systemów HACCP BRC/IFS ISO 22000

Dla firm, które posiadają wdrożony system HACCP oferujemy usługę serwisu na podstawie podpisanej umowy. Zakres obsługi systemu HACCP każdorazowo uzgadniamy indywidualnie z Klientem i obejmuje, m.in.:

  • prowadzenie szkoleń dla pracowników
  • systematyczne szkolenia dla personelu
  • weryfikację systemu
  • konsultacje w zakresie przepisów prawa
  • pomoc przy oznakowaniu produktów spożywczych wprowadzanych na rynek lub suplementów diety
  • pomoc w planowaniu działań korygujacych
  • aktualizację dokumentacji systemowej związanej ze zmianami w procesie produkcyjnym lub przepisami prawa
  • wsparcie w kontaktach z Państwową Inspekcją Sanitarną

 

Wyszukiwania google

haccp w sklepie spożywczym

haccp w sklepie spożywczym wzór

haccp w sklepie spożywczym download

haccp w sklepie mięsnym

haccp w sklepie spożywczym do pobrania

haccp w sklepiku szkolnym

sklep spożywczy wzorcowa dokumentacja haccp

gastronomia wzorcowa dokumentacja haccp

księga haccp

haccp instrukcje

haccp w przedszkolu

haccp w gastronomii

system haccp

dokumentacja haccp

haccp w stołówce szkolnej

haccp system

procedury haccp

haccp w gastronomii

przykłady haccp w małej gastronomii

haccp instrukcje

haccp w stołówkach szkolnych

procedury haccap ghp gmp

haccp instrukcje za darmo

haccp wzór

haccp instrukcje darmowe

dobra praktyka higieniczna w gastronomii

instrukcja dobrej praktyki higienicznej

dobra praktyka higieniczna w sklepie spożywczym

dobra praktyka produkcyjna

haccp gmp

dobra praktyka higieniczna produkcyjna

dobra praktyka higieniczna w restauracji