Haccap.pl
HACCAP

BRC Food 7

haccap

Szkolenia z zakresu BRC Food 7

Szkolenie  skierowane jest do przedstawicieli firm sektora spożywczego a także dla dostawców produktów spożywczych utrzymujących systemy zarządzania bezpieczeństwem (nie tylko BRC).

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z wymaganiami BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY - wersja 7, zmianami wprowadzonymi do standardu oraz zasadami dokumentowania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności zbudowanego wg standardu BRC.

  • Program szkolenia obejmuje między innymi następującą tematykę:
    Szczegółowe omówienie wymagań BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY- wersja 7.
  • Porównanie zmian BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY – wersja 7 w stosunku do wersji 6.
  • Zmiany w procesie certyfikacji BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY – wersja 7.
  • Aktualne wymagania prawa żywnościowego ze szczególnym uwzględnieniem przepisów dotyczących opakowań, substancji dodatkowych, aromatów, enzymów oraz oznakowania żywności.
  • Ćwiczenia praktyczne z BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY – wersja 7.

Koszt uczestnictwa: 700 PLN netto / 1 osoba. Przy większej ilości zgłoszeń z jednej firmy stosujemy promocyjne stawki.

Najbliższy termin szkolenia: 20.04.2015 r. w Katowicach

 

zgłoszenia na szkolenie