iso 9001:2015 iso 14001:2015 fssc 22000 BRC Agents & Brokers BRC Storage & Distribution
Haccap.pl
HACCAP

kursy indywidualne

szklenia kursy zakłady żywienia zbiorowego przemysł haccp haccap hacap gmp ghp iso bezpieczeństwo żywności

SZKOLENIA ZAMKNIĘTE

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z oferowanymi przez Quality Assurance Poland szkoleniami dedykowanymi dla firm.

Szkolenia prowadzone są przez konsultantów w dziedzinie Państwa profesji / specjalistów branży spożywczej oraz paszowej, posiadających wieloletnie doświadczenie poparte wiedzą praktyczną.

Propozycje tematów szkoleń (NOWOŚĆ 2016):

L.p.
Tematyka
Czas trwania
Grupa*
1 ISO 9001:2015 - zmiany w normie 7 h min. 5
2 ISO 9001:2015 - auditor wewnęrzny 7 h min. 5
3 ISO 50001 - System zarządzania energią 7 h min. 5
4 ISO 14001:2015 - zmiany w normie 7 h min. 5
5 FSSC 22000 - wymagania standardu bezpieczeństwa żywności 7 h min. 5
6 FSSC 22000 - auditor wewnętrzny 14 h min. 5
7 ISO 22000:2005 - wymagania normy bezpieczeństwa żywości 7 h min. 5
8 ISO 22000:2005 - auditor wewnętrzny 14 h min. 5
9 BRC Global Standard for Food Safety Issue 7 - wymagania standardu 7 h min. 5
10 BRC Global Standard for Food Safety Issue 7 - auditor wewnętrzny 14 h min. 5
11 IFS (International Food Standard) ver. 6 - wymagania standardu 7 h min. 5
12 IFS (International Food Standard) ver. 6 - auditor wewnętrzny 14 h min. 5
13 GMP+ B1/B2 Produkcja składników pasz - wymagania standardu 7 h min. 5
14 GMP+ B1/B3 Handel materiałami paszowymi i zbożami - wymagania standardu 7 h min. 5
15 GMP+ B4 Transport i spedycja materiałów paszowch i zbóż 7 h min. 5
16 GMP+ B1/B2/B3/B4 - auditor wewnętrzny 7 h min. 5
17 FAMI-QS wymagania standardu bezpieczeństwa dodatków paszowych 7 h min. 5
18 EFISC wymagania standardu bezpieczeństwa pasz (śruty, skrobia, itp.) 7 h min. 5
19 BRC IoP - wymagania standardu dla branży opakowaniowej 7 h min. 5
20 BRC Storage & Distribution lub Agents & Brokers - wymagania standardów 7 h min. 5
21 Wymagania prawne w sektorze paszowym 7 h min. 5
22 Wymagania prawne w sektorze spożywczym 7 h min. 5
23 Wymagania systemu HACCP / GMP / GHP 7 h min. 5
24 Wymagania GDP (dobra praktyka dystrybucyjna) - farmacja 7 h min. 5
25 Systemy zrównoważonego rozowju (KZR INIG, ISCC EU, REDcert EU, 2BSvs) 7 h min. 5
  • * grupa założona z min. 5 osób / szkolenie realizowane w miejscu wskazanym przez Klienta. Istnieje możliwość organizacji miejsca szkolenia.

Szczegóły i zgłoszenia propozycji szkoleń poniżej lub pod numerem telefonu 71 733-67-67.

Forma szkoleń dopasowana jest do potrzeb uczestników. Łączą one w sobie elementy podstawowej wiedzy na temat systemu z ćwiczeniami pozwalającymi na zdobycie praktyki w samodzielnym postępowaniu w trakcie wdrażania i utrzymywania systemów jakości.

Program szkoleń dostosowujemy do indywidualnych potrzeb Klienta. Oferujemy także szkolenia dedykowane przygotowywane w oparciu o wytyczne Klienta.

Po odbyciu szkolenia uczestnicy otrzymują zaświadczenia ze szkolenia, będące udokumentowaniem postępowania zgodnie z wymaganiami prawa polskiego oraz jednostek certyfikujących.

Tematyka szkolenia

Można zanazczyć kilka opcji:

Inna tematyka szkolenia:

Dane kontaktowe

Ilość osób:

E-mail:

Tel/fax:

 

 

SZKOLENIA OTWARTE

Szkolenia otwarte przeznaczone są dla wszystkich zainteresowanych osób. Tematy zajęć, terminy, ceny szkoleń znajdują się poniżej. Więcej...