certyfikacja brc food opakowania 1935/2004 wzorcowa dokumentacja haccp systemy jakości szkolenia i kursy haccp
Kontakt tel. 71 7336767, fax. 71 7336708, email biuro{at}haccp-polska.pl

kursy

szklenia kursy zakłady żywienia zbiorowego przemysł haccp haccap hacap gmp ghp iso bezpieczeństwo żywności

SZKOLENIA DLA PRACOWNIKÓW

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z oferowanymi przez Quality Assurance Poland szkoleniami.

Szkolenia prowadzone są przez konsultantów w dziedzinie Państwa profesji / specjalistów branży spożywczej oraz paszowej, posiadających wieloletnie doświadczenie poparte wiedzą praktyczną.

Najbliższe terminy szkoleń (NOWOŚĆ 2015):

BRC Food wersja 7 - Katowice - termin: 09 wrzesień 2015 r.

Gorzelnie w obliczu nowych wymagań w zakresie systemów zrównoważonego rozowju (KZR INIG, REDcert, ISCC) - Polichno, termin: 09-10 wrzesień 2015 r.

Szczegóły i zgłoszenia na szkolenie kliknij, formularz poniżej lub pod numerem telefonu 71 733-67-67

Szkolenia specjalistyczne

Prowadzimy specjalistyczne szkolenia wewnętrzne min. dla pracowników firm / kadry zarządzającej:

  • Okresowe szkolenia z GHP/GMP oraz HACCP (oraz minimum sanitarne);
  • Specjalistyczne szkolenia z BRC issue 7/ IFS v. 6 / ISO 22000;
  • Szkolenia z wymagań prawnych (bezpieczeństwo żywności i pasz);
  • Szkolenia kadry zarządzającej z ISO 9001 i innych systemów;
  • Szkolenia z BRC IoP / PAS 223 w sektorze opakowań do żywności;
  • Szkolenia audytorów wewnętrznych;
  • Szkolenia KZR INIG, ISCC, REDcert EU;
  • Standard GlobalGAP dla rolnictwa lub QS;
  • Szkolenia z wymagań systemu GMP+.

Nowością w 2015 r. są szkolenia wewnętrzne z zakresu systemów zrównoważonego rozwoju biomasy i biopaliw (KZR INIG, ISCC, REDcert, RSB i inne).

Forma szkoleń dopasowana jest do potrzeb uczestników. Łączą one w sobie elementy podstawowej wiedzy na temat systemu z ćwiczeniami pozwalającymi na zdobycie praktyki w samodzielnym postępowaniu w trakcie wdrażania i utrzymywania systemów jakości.

Program szkoleń dostosowujemy do indywidualnych potrzeb Klienta. Oferujemy także szkolenia dedykowane przygotowywane w oparciu o wytyczne Klienta.

Po odbyciu szkolenia uczestnicy otrzymują zaświadczenia ze szkolenia, będące udokumentowaniem postępowania zgodnie z wymaganiami prawa polskiego oraz jednostek certyfikujących.

Tematyka szkolenia

Można zanazczyć kilka opcji:

Inna tematyka szkolenia:

Dane kontaktowe

Ilość osób:

E-mail:

Tel/fax:

 

 

SZKOLENIA ZAMKNIĘTE

Szkolenie zamknięte przeznaczone jest dla pracowników danej firmy lub kilku firm. Plan oraz tematyka zajęć ustalana jest zgodnie z życzeniem i zapotrzebowaniem przedsiębiorstwa. Więcej...

SZKOLENIA OTWARTE

Szkolenia otwarte przeznaczone są dla wszystkich zainteresowanych osób. Tematy zajęć, terminy, ceny szkoleń znajdują się poniżej. Więcej...

 

SZKOLENIA ZAMKNIĘTE - propozycje

  1. Auditor wewnętrzny systemu HACCP
  2. Auditor wewnętrzny ISO 22000:2005
  3. System HACCP w branży spożywczej
  4. Wymagania normy ISO 22000:2005
  5. System HACCP w prawie polskim i UE

Dobre Praktyki Produkcyjne i Higieniczne

1. Dobra Praktyka Higieniczna (GHP) i Dobra Praktyka Produkcyjna (GMP) w prawie polskim i UE.)

2. Auditor wewnętrzny GHP/GMP/GCP/GAP. więcej